ШоуБиз

Цеца ги намали градите, но сеуште се случуваат секси моменти

Веста дека Цеца ги намали своите гради разочара ногу луѓе, но останува прашањето колку нејзиното секси деколте ќе се промени.

Судејќи по нејзиното појавување во познатото телевизиско шоу, Цеца и понатаму е секси. Таа се појави во елегантна блуза која совршено ги оцртуваше нејзините гради, под која не носеше градник. Ова е доказ дека силиконите не и се потребни за да биде секси. Таа и понатаму успешно го привлекува вниманието на мажите, па и на жените.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A3CIJUSm4nY#!

Напиши коментар