ШоуБиз

Цеца се одмара кај Сулејман

Дека турските серии оставаат големо влијание на изборот на летните дестинации е повеќе од очигледно. Оваа година Турција е полна со туристи благодарение на големиот бран на турски серии. Еден од доказите за тоа  е и одлуката на Цеца да одмори во земјата на Сулејман Величествениот.

Според српските медиуми, српската фолк дива пред неколку дена со приватен авион заминала во турското летувалиште Анталија. Иако таа има преубава куќа на Кипар, сепак се одлучила за Анталија.

Кога ќе се врати од плажа, таа најави нов материјал.

Напиши коментар