ШоуБиз

Цеца со отворена понуда до Бруно Марс да снимаат дует?

Албумот “Doo-Wops & Hooligans” на кој се наоѓаат двата мега хитови “Just The Way You Are” и “ Grenade” ги проби сите музички листи во светот. Ова е дело на музичарот и копродуцентот Бруно Марс. Е токму со оваа музичка ѕвезда фолк дивата Цеца би снимала дует.

Таа изјавила дека го обожава и едноставно според неа е совршен. Тој внесе големо освежување во светската музичка сцена, јас го слушам постојано. Би сакала да снимам дует со него. Тоа сигурно би била некоја балада, изјавила Цеца.

Отворената понуда стои, а сега останува на Бруно Марс, а јас баш ми сакал да знам како ќе звучи овој музички спој, и каква балада ќе биде тоа 🙂

Напиши коментар