ШоуБиз

Цеца со проблематично деколте – открива повеќе од што покрива

Фустанот го покажа она што луѓето од секогаш сакале да го видат.

Цеца важи за жена која гордо го истакнува своето деколте, па често одбира облека која го нагласува овој нејзин атрибут. Овој пат изборот на овој фустан предизвика проблем.

Фустанот ги откри градите на фолк дивата, многу повеќе отколку што таа сакаше.

Напиши коментар