Дестинации

Целата убавина на Малдивите на едно место – „Velassaru“

Многу пати сме пишувале за Малдивите и сме ви ги претставиле најдобрите резорти на најдобрите светски вериги кои таму се наоѓаат. Денес дел од вашето внимание бараме да посветите на овој првокласен резорт кој ги содржи сите раскошни убавини на Малдивите во едно. Уверете се во вистинитоста на нашиот опис за местово. Има што да се види, дефинитивно.

 

Luxury-Island-Maldives-16

Luxury-Island-Maldives-15

Luxury-Island-Maldives-14

Luxury-Island-Maldives-13

Luxury-Island-Maldives-12

Luxury-Island-Maldives-11

Luxury-Island-Maldives-10

Luxury-Island-Maldives-09

Luxury-Island-Maldives-08

Luxury-Island-Maldives-07

Luxury-Island-Maldives-06

Luxury-Island-Maldives-05

Luxury-Island-Maldives-04

Luxury-Island-Maldives-03

Luxury-Island-Maldives-02

 

Luxury-Island-Maldives-01

Luxury-Island-Maldives-00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар