Дестинации

Целиот раскош на Сејшелите – избор на најдоброто

Ако човек сака да избега од напнатото секојдневие и битовите проблеми, за максимално да се опушти и да заборави на се она што го оптеретува, еве ја вистинската дестинација за тоа, зарем не?

Сејшелите се дар од Бога, парче земја обдарено со рајска убавина, место од каде извира исконска убавина, наслада за очите и смирение за духот и телото. Уживајте во фотографиите на едни од најдобрите резорти на Сејшелите.

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Banyan Tree Seychelles

Banyan Tree Seychelles

Banyan Tree Seychelles

Banyan Tree Seychelles

Banyan Tree Seychelles

Banyan Tree Seychelles

Banyan Tree Seychelles

North Island

North Island

North Island

North Island

North Island

North Island

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort

Frégate Island Private

Frégate Island Private

Frégate Island Private

Frégate Island Private

Frégate Island Private

Frégate Island Private

Frégate Island Private

Frégate Island Private

Maia Luxury Resort & Spa

Maia Luxury Resort & Spa

Maia Luxury Resort & Spa

Maia Luxury Resort & Spa

Maia Luxury Resort & Spa

Maia Luxury Resort & Spa

Maia Luxury Resort & Spa

 

 

Напиши коментар