man fashion

Cerruti за оваа пролет

Италијанската традиција и парискиот стил дојдоа заедно со модниот бренд Cerruti. За пролет-лето 2012 ја имаме колекцијата која е едноставна и наменета за оние кои го почитуваат класичниот, но и оние со кежуал стилот.

Светли панталони, пастелно шарени кошули, куси панталони до колена…

Напиши коментар