ШоуБиз

Charlize Theron го прошета бебенцето :)

Посвоеното бебе на актерката Charlize Theron дефинитивно брои ѕвезди, но само на неговото ќебенце.

Theron (36) се појавила на улица упатувајќи се до најблиската пошта во Лос Анџелес заедно со своето 4-месечно бебе сместено во седиштето за бебиња од нејзиниот автомобил. Сепак, не го задоволила љубопитството на папараците до крај, и бебето цело време било покриено со ќебе.

Ова е прв пат актерката да се појави во јавност со посвоеното дете по име Jackson. Ианку, таа подолго време се обидувала да посвои и среќата конечно ѝ се насмевна.

Напиши коментар