Дестинации

Cheeca Lodge & Spa, Флорида – за совршени тропски моменти и многу многу смирувачка атмосфера….

Замислете, прекрасна тропска градина, базени кои буквално светкаат поради кристално чистата вода и неодоливи водопади, кои секое утро, во друштво со сончевите зраци, Ви посакуваат добро утро…

Токму така, ова е првата слика, која ќе Ви го разубави денот во еден од најубавите ресорти на светот, кој се наоѓа во Флорида.

Елегантни соби, огромен, совршен простор, многу тераси, кои ќе Ви ја овозможат топлата, смирувачка глетка кон надворешноста, софистициран дизајн и екстремно висока доза на убавина… Ова е главното што го манифестира овој ресорт, останатите детали заслужуваат да бидат посетени од Вас…

Напиши коментар