Bridal

Чекор понатаму… совршена патека до совршен брачен живот

Големиот ден, свадбата е денот кога зачекоруваме во нов живот. Патеката по која ќе се движиме нека биде послана со многу цвеќе, свеќи, бели тантели… токму онака како што ни доликува.

Ова се неколку предлози за тоа како може да изгледа вашата свадба, доколку се решите да ја направите на отворено, а летото е идеално време за тоа.

 

 

Напиши коментар