man fashion

Chevignon со три линии во новата колекција

Многу добро изненадување ни спреми Chevignon за оваа сезона пролет-лето. Новата колекција за нас мажите е составена од три линии CH -57 за урбана авантура, Denim и Premium ленијата за оние кои знаат што сакаат.

Спортско-елегантниот стил е одлика и овој пат на Chevignon. Стилот кој е одлика за повеќето мажи.

Напиши коментар