Мода

Чевлите што ќе владеат оваа сезона

Избравме неколку популарни брендови и нивните најбарани модели за да ви го доближиме есенско-зимскиот тренд во однос на чевлите за тековната сезона 2012/13.

Погледнете како изгледаат чевлите кои ќе владеат сезонава:

 

 

Напиши коментар