ШоуБиз

Чии се овие гради? :)

Американската актерка Линдзи Лохан неодамна се фотографираше гола за „Плејбој“, но очигледно тоа не ѝ било доволно. Таа повторно ги покажа своите гради во една прозирна маичка…

Па, и не им е така лошо на сите што Линдзи одлучила да ги почести на ваков начин. Е сега, не знаеме дали оваа комбинација е намерна или овој ефект на прозирна маичка се створил од блицевите на фотоапаратите.

Сепак, овие слики кои ви ги претставуваме, го преплавија интернетот за само неколку часа, откако биле направени. Погледнете!

Напиши коментар