Bridal

Чипка и класичен крој за новите венчаници

Погледнете ја последнета колекција есен – зима 2012/13 венчаници наречена Legends дело на Romona Kavez што од гледна точка на новите тенденции носи во себе неколку основни или карактеристични елементи. Пред се тоа е чипката, класичниот изглед и така наречената А линија или А крој. Нема сомнеж дека станува збор за софистицирани венчаници кои ќе бидат во тренд и следната сезона бидејќи традиционалното и класичното гарантирано остануваат во модата засекогаш.

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (1)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (2)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (3)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (4)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (5)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (6)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (7)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (8)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (9)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (10)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (11)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (12)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (13)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (14)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (15)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (16)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (17)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (18)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (19)

Legends by Romona Keveza Fall-Winter 2013 Bridal Collection (20)

 

Напиши коментар