Bridal

Чипка на грбот – венчаници кои го одземаат здивот

Чипката е еден од најупотребуваните материјали оваа година. Чипката е застапена во секоја колекција, а овој тренд важи и за венчаниците. Креаторите направија бројни колекции во кои чипката е доминантна. Овој пат ќе ви претставиме венчаници кои имаат чипка на грбот. Погледенте колку тоа изгледа убаво, романтично, а воедно и многу секси. Најразлични модели, најразлични начини да ја истакнете вашата сензуалност.

Напиши коментар