ШоуБиз

Чудна љубов – Дејвид Аркет си закачил слики од голата мајка во клубот

Познатиот актер Дејвид Аркет, познат од филмовите „Вресок„  отвори свој клуб на кој му го даде името од својата мајка која го користела додека работела како пин ап девојка и модел.

Освен тоа четириесет годишниот актер во клубот ги закачил фотографиите од својата мајка, која била фотографирана гола, и се тоа со цел да го покаже воодушевувањето и почитта кон неа и нејзиниот успех.

Сеуште не е позната реакцијата на неговите сестри Розана и Патриша.

Луѓето ми се чудат што сум ги закачил голите фотографии од мајка ми на ѕидовите за да ги гледаат сите. Таа по оваа работа стана советничка за брак и семејство. На овој начин јас ја покажувам почитта кон нејзината младост, изјавил Дејвид.

Напиши коментар