Sweet Home

Цигла во внатрешноста на домот

Со неа се градат куќи, згради… но со нив може и да го уредите домот. Да направите пријатна атмосвера и да дадете многу топлина. Sидовите од цигла имаат посебна енергија, даваат сосема поинаква слика за домот кој доколку би бил обоен со бели ѕидови би бил премногу едноставен.

Ефектот може да го постигнете со тоа што ќе направите само еден ѕид од цигла, или пак некој столб во домот. Циглата одлично прилега со земјаните тонови. Таа комбинација ќе ви даде таква енергија која ќе ве задржи задоволни во својот дом.

Напиши коментар