Керозин

Citroën Tubik

Оваа футуристичка-ретро ROBO-свиња изгледа како да е тука за да го спаси или да го пороби човештвото, во зависност од сопствениот морален кодекс расположението 🙂 Возачот седи во она што Citroën го нарекува “циклотрон,” голем полукруг каде што се наоѓа седиштето, воланот и педалите и изгледа како возило за бегство. Можеби тоа е плачот на дизајнерите за бегство од Франција.

Напиши коментар