ШоуБиз

Clooney ужива во животот! Секоја чест…

Откако излезе од затвор, најголемиот холивудски заводник ужива во секој момент кој животот му го овозможува. И самите фотографии кои ви ги прикажуваме му одат во прилог на тоа.

George Clooney одлучил да го искористи слободното време, па се упатил на одмор на една плажа во Сент Мориц заедно со својата девојка Stacey Keibler и неколку други пријатели.

Clooney на сликите изгледа поопуштено од било кога. Насмевката никако да му се симне од лицето, а шишето пиво никако не го испушта од раце. Нејверојатно по гадното искуство во затвор, сфатил дека треба да се ужива во секој можен момент од животот, баш како да ти е последен.

Напиши коментар