Убавина

Colour block – силна есенска маникир тенденција

Најатрактивните мулти-обоени дезени, кои се омилени кај дизајнерите во последно време, ќе продолжат да владеат и есенва, но не само во форма на облека и додатоци. Маникирот на дамите во студената сезона ќе биде ултра шарен и забележителен.

Не двоумете се да ги лакирате ноктите со интересна “композиција”, бидејќи овој тренд ќе биде хит во следнава сезона. Оваа визија ќе се издвојува и ќе не освежи.
Типот на декорација на ноктите може да ја приспособите со облеката и додатоците или да се отиде на варијанта но контраст со чист стајлинг. Овој тип на нокти е исклучително спектакуларен, а се постигнува лесно и брзо дури и во домашни услови.

Напиши коментар