← НАЗАД НА БОЗА

Converse – Basketball Collection

Converse – Basketball Collection
1323 Читања

Converse  ја претставува најновата колекција на патики, која е составена од линија на патики во шест бои. Секоја боја претставува по еден град: Лондон, Париз, Вашингтон, Барселона…

Ова е вистински погодок на Converse, оваа колекција е воодушевувачки добра. Погледнете како изгледа таа:

Еден коментар → “Converse – Basketball Collection”


  1. testerot

    6 годинаи пред

    “…Ова е вистински погодок на Converse, оваа колекција е воодушевувачки добра.”

    На лик? Ела истрчај некој километар и скокни 200/300 пати, па да видам дали ќе се согласиш со реченицава.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk