Дестинации

„Costance Lemuria“ – Сејшели

Одличен луксузен комплекс кој е лоциран на екстремно живописно катче од Сејшелите. Бујна вегетација и зеленило насекаде околу, пред вас тркизните води и белите песеци, а за она што го нуди резортот и неговиот раскошен изглед не треба многу да се објаснува, доволно е само да ги разгледате фотографиите подолу во галеријата. Совршена дестинација и дефинитивно одмор од соништата.

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

Constance Lemuria Resort of Praslin

 

 

Напиши коментар