Sweet Home

Црна, бела и сива боја за гламурозен изглед на спалната соба

Црната и белата боја се бои кои одлично си контрираат, преубаво изгледа кога тие две контрасни бои се во комбинација. Во исто време даваат елеганција, гламур, драма. Кога се во комбинација со сивата, тогаш вие ја имате правата комбинација. Нема простор за грешки во тој случај. Ова се одлични бои за спалната соба, соба која ќе делува смирувачки, опуштено. Како додатни елементи може слободно да ги искористите сребрените и елементите од хром.

Напиши коментар