man fashion

Црно, кожа и џинс – што друго им треба на мажите?!

Bottega Veneta еден од врвните светски брендови, ја представи својата пред есенска колекција за 2012/13 година во Милано и направи навистина добар впечаток и доби сосема солидни коментари од страна на модните критичари. Она што брендот го нуди оваа сезона е црна боја, кожа и џинс – па јас се прашувам што друго им треба на мажите?

Напиши коментар