Bridal

Цвеќе и свеќи… свадба во знак на романтика

Доколку сте романтичен тип, тогаш свадбата со многу свеќи и цвеќе е вистински избор за вас.

Ние ви претставуваме неколку фотографии од прекрасно уредени свадби кои маѓепсуваат со топлина, романтичност и спокој. Ова е добра инспирација:

Напиши коментар