Art & Crafts

Цвет и бисери за вашето девојче

Прекрасна свечана декорација за младите девојчина што се изработува брзо и лесно и е одлична декорација за некоја пригода што бара ваков впечатлив аксесоар. Можеби свадба, роденден, именден или нешто слично. Малите девојчина навистина многу ги сакаат оние нешта што ги потсетуваат на нивните омилени принцези. Одличен начин да поминете квалитетно време со вашето дете, изработувајќи го заедно овој украс за коса или пак одличен начин да ја изненадите со подарок што сама сте го направиле.

Инструкции:

 

Напиши коментар