ШоуБиз

Да не ја изнервираш, следи скубење на трепки

Оливија Мун е една од најсексипилните жени на денешницата. Но зад самуверената и секси жена се крие анксиозна личност која кога е нервозна си ги кубе трепките.

Јас не грицкам нокти, немам вообичаени навики како и многу жени. Кога ќе се изнервирам си ги скубам трепките, а тоа воопшто не ме боли. Но, затоа пак морам секогаш кога ќе излезам од дома да си купам по едно кутивче вештачки трепки, изјавила сексипилната Оливија.

Напиши коментар