Prison brake

Дали да им веруваме на сопствените очи?

10 неверојатни оптички илузии

6. Прави линии

Сликата подолу целосно е составена од прави линии. Доколку не верувате користете линијар за да тестирате.

5. Верувале или не

Оваа илузија е навистина неверојатно – “сините” и “зелените” линии на сликата се всушност иста боја!

Напиши коментар