ШоуБиз

Дали е ова следната г-ѓа Круз?

Не помина многу време од разводот на Том Круз и Кејти Холмс, а скиентолозите веќе го имаат вистинскиот избор за Том. Тие сметаат дека актерката Јоланда Пекораро е вистинскиот избор за него.

Инаку и Јоланда е долгогодишен член на Скиентологијата. Според Скиентологијата Том следниот брак ќе мора да гос клучи во нивната црква, па затоа тие сметаат дека таа е идеален избор за него.

Јоланда и Том веќе имаат излегувано во минатото, но не се знае, ништо чудно нивната врска да се обнови.

Напиши коментар