man fashion

Дали изгледате како hipster?

Субкултурата која станува се повеќе популарна меѓу мажите и жените на возраст од 20 до 30 години се цени индивидуалниот стил, независно мислење и ставови, почитување на инди рок и креативноста.

Сепак хипстерството се искажува и најмногу преку сензибилноста на стилот и гардеробата. Обично тие носат работи кои не се марка или пак се винтиџ и неможе да се најдат во секоја продавница.

Најпрепознатливи се тесните фармерки и очилата до дебели рамки.

Дали и вие изгледате вака, проценете сами од нашата галерија на хипстер мажи.

Напиши коментар