ШоуБиз

Дали James Blunt е навистина мртов?

Последен во низата на познати личноси кој го сахранија на интернет е 38 годишниот англиски одличен музичар James Blunt.

Бројни сајтови, меѓу кои е и CNN ја објавија веста дека James починал во четвртокот откако бил хоспитализиран заради инфаркт. Но, сето ова била само лоша шега од страна наекој несовесен новинар. Информацијата подоцна се раширила со брзината на светлината, па оваа лажна информација ја пренеле многу познати и точни новинарски куќи.

Но, нешто подоцна на ова се јавил братот на James, кој изјавил: Не сум сигурен дали е тоа трач или вистина, ама можам да ви кажам дека животот по смртта неверојатно потсетува на Лондон! – објавувајќи ја оваа реченица на Твитер.

Напиши коментар