ШоуБиз

Дали Kim почнала да станува ќелава? :) Од маки ќе да е…

Кога Kim Kardashian пристигнала на аеродромот во Париз за Париската модна недела, била забележана дека на главата има дел на кој и нема така коса како и на остатокот. Додека го чекала својот багаж, вештите фотографи не успеале, а да не забележет дека најверојатно вината за оваа прилично ќелава точка лежи во вештачката коса и прамени кои Kim постојано ги практикува.

Сепак, да не ја отфрламе можноста дека причина за овој изглед е тоа што Kim решила малку да поспие на авионот.

А, еве како игледала Kim кога се појавила во Париз да му даде поддршка на Kanye West од првиот борбен ред додека се претставувала неговата најнова линија креации. Само за информација, нејзините чевли чинат 6.000 долари, а и самата се пофалила на Твитер дека ги обожава своите нови „миленичиња“ на нозете.

Напиши коментар