ШоуБиз

Дали ова е причината за нејзината смрт?

Дали фактот дека имала сериозни проблеми со срцето, белите дробови и црниот дроб ја натераа да си го одземе животот?

Две недели пред да се реши на најстрашниот чин Витни Хјустон го посетила својот естетски хирург за да направи лифтинг на лицето. Од сликите кои ги видела објавени во медиумите таа не била задоволна од својот изглед па побарала промени. Но, докоторот ја одбил заради нејзината здравствена состојба. Пред да ги направи корекциите тој побарал од неа да направи детален лекарски преглед кој ги дал лошите резултати.

Поп дивата вчера беше погребана на достоен начин. Фановите и семејството ја испратија со нејзиниот најголем хит “I Will Always Love You”.

Напиши коментар