Motherhood

Дали се ова добри родители?

Судејќи по она што можеме да го видиме на фотографиите, најверојатно станува збор за родители кои сакаат само забава, па се во состојба да ги искористат своите деца за да го постигнат тоа.

До каде оди човечката глупост, и дали е ова нормално да го направи еден родител?

Погледнете во какви пози се сликани овие деца, па проценете ја родителската грижа и одговорност:

Напиши коментар