ШоуБиз

Дали ви изгледа познато?

Не, тоа не е Бред Пит, тоа е неговиот постар брат Даг.

Даг е вториот член од фамилијата Пит кој најмногу заработува. До сега се трудел да живее нормален живот, далеку од очите на јавноста но и самиот вели: “Колку и да се трудам да имам нормален живот, тоа не е возможно. Барем три пати во неделата ме запираат на улица мислејќи дека сум Бред”.

Сега тој конечно застана пред камерите и снимаше реклама, во која на комичен начин го претставува животот на еден обичен американец. Неговиот талент наишол на многу позитивни критики, погледнете како изгледа видеото:

Напиши коментар