man fashion

Дали ви се допаѓа Брус Вилис?

Холивудската ѕвезда Брус Вилис е 57 годишен маж кој има стил за почит. Неговиот изглед воопшто не наликува на годините, нормално ова е кажано во позитивна смисла.

Одлично тело, одлична облека која е секогаш одбрана со стил. Да ги погледнеме најдобрите изданија на Брус, оние на црвениот килим, но и оние опуштените изданија кога тој е на прошетка со својата девојка.

 

Напиши коментар