ШоуБиз

Дали знаевте зошто потона Титаник? Ако не знаевете Цеца и Брена ќе ви кажат!

Можеби не знаете зошто потона Титаник, прекуокенаскиот брод во 1912 година. Ова прашање знаат да го одговорат и птиците на гранка, ама овие две фолк диви очигледно не знаат. Тие си дадоа свое сценарио, што не е логично. Погледнете ги видеата и едноставно ќе се запрашате како е можно некој да даде таков одговор… Катастрофа!

http://www.youtube.com/watch?v=PWA1ZYld6k0&feature=player_embedded

 

Напиши коментар