Мода

Дамите од шоубизнисот советуваат: Бидете модерни и на работа !!!

Тоа што е Лето, не значи дека на голотијата и „кичот“ треба да им се даде зелено светло…

Познатите дами од шоубизнисот, на сите последни настани, го пропагираат модерниот деловен изглед, со што предност даваат на формалноста, елеганцијата и невообичаената класика…

Работното место не е модна писта, но сепак е огледало на Вашата личност, дури и од физички аспект… Согласете се дека е така и погледнете ги понудите од мега ѕвездите во врска со деловниот изглед… Следете ги нивните совети…

Бидете модерни и на работа !!!

Напиши коментар