ШоуБиз

Дечкото на Џенифер Лопез изигрува татко на нејзините близнаци!

Џенифер не е единствената која е разгалена од страна на Каспер, нејзиниот дечко. Тој деновиве на еден настан истакна дека обожава да си игра со нив и како што можеме да видиме и тоа како почнува да ги разгалува исто како и новната мајка. Иако тој има 25 години, а неговата девојка 43, тој ужива да прави се кога се работи за неа и нејзините деца.Тој исто така истакна дека таа не е само девојка за него, туку и нејговиот најдобар пријател.

 

Напиши коментар