Art & Crafts

Декорација на стариот џемпер со панделки

Стариот џемпер или блуза може да добие нов живот со помош на една ваква едноставна декорација. Панделките се ултра актуелни сезонава и еве како можеме да ги употребиме.

Вака изгледа стариот џемпер или блуза во ново руво:

 

Се што ви е потребно за декорацијата се панделки во боја што ќе ја изберете по ваш вкус и ќе ги залепите или сошиете на џемперот.

 

Инструкции за тоа како ќе ги изработите панделките сами:

http://www.youtube.com/watch?v=yrWxTCEgcqM&feature=player_embedded

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар