Sweet Home

Декорација со помош на стикери за ѕид

Стикерите за ѕид во последно време се многу популарни и се почесто ги гледаме во модерните начини за декорирање на ѕидовите. Има огромен избор најразлични стикери, со најразлични дезени и бои и многу лесно и едноставно се аплицираат на ѕидот. Одлично решение за оние од вас во чиј дом има големи и празни површини што сакате да ги пополните со оргинална содржина.

 

Напиши коментар