Мода

Декоративно прасенце и зимски аксесоари од „Viva Moda“

Зимскиот број на списанието  Viva Moda објави на своите страници една кокетна сесија, посветена на аксесоарите на сезоната. Наместо вообичаените топ модели, од изданието ангажирале неколку представници од животинскиот свет. Декоративно прасенце, зајче, куче, игуана ви ги претставуваат идеите на стилистите за оваа зима. Но колку е тажно кога ќе помислиме, дека сите тие аксесоари, се изработени од нивната кожа:(((

 

Напиши коментар