Sweet Home

Дел од природата во домот

За оние кои се малку похрабри во уредувањето, за луѓето со стил и свое јас, за сите оние кои планираат реновирање на домот а не знаат од каде да почнат.

Иако екологистите се против овој вид на уредување на домовите, имаат на ум дека тоа не е ништо во споредба со употребата на дрвото за други намени.

Дрвото по каменот е најголемиот изолатор во природата. Иако одамна е искочено од мода како основна за уредување на домот, многумина се свртеа кон негово враќање, пред се поради ефектот кој се добива при уредување и одличните способности да се прилагоди за секаков вид на уредување. Според прогнозите на дизајнерите дрвото и производите од дрво пополека и сигурно повторно влагаат на мала врата.

Затоа вие бидете оние кои ќе ја отворите вратата за да ја доловите природата во вашиот дом.

Напиши коментар