ШоуБиз

Деми Мур ја шокираше јавноста со своето однесување!

Последниве неколку месеци Деми Мур го привлекува вниманието на јавноста со своето слободно и необично однесување.

Затоа новите фотографии веројатно ќе го вознемират нејзиното семејство и пријателите, бидејќи ѕвездата се однесувала мошне нетипично за неа и вознемирувачки за оние што ја познаваат, а имено станува збор за забавата на Лени Кравиц.

50 годишната актерка ги оставила без зборови и збунети присутните меѓу кои и самиот Лени Кравиц и девојката на Џорџ Клуни, Стејси Киблер со своите лудории.

 

Напиши коментар