Motherhood

Десетте пропаднати запросувања на YouTube

Погледнете што се случува кога момчето одлучува да ја запроси девојката во јавноста… и нејзиниот одговор е не !!!

Најверојатно овие девојки веќе престанале да размислуваат за „ венчавка во бело “… или едноставно, запросувањето на спортски натпревари не им е подеднакво романтично, како на нивните момчиња. Уште еден доказ дека девојќите веќе навистина не знаат што сакаат…

Момчиња, како и да е, размислете добро пред да го поставите важното прашање, за да не поминете неславно, како момциве на следниве видеа…

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GXUphyeOjko

Напиши коментар