Bridal

Дестинација за венчавка – Puna Cana, Доминиканска Република

И оваа галеријата ја посветуваме на вистинските свадби…

Овој пат ја избравме Доминикана….

Тропска локација, романтика која потсетува на волшебен рај, а сепак само ваш ден, посветен вам и на вашиот партнер…

Изборот на овие фотографии не беше лесен имаше толку многу кадри  од овој амбиент. Но ние се одлучивме за збир на фотографии кои бликаат со свежина и љубов. Останавме на потесен избор со оваа галерија и  ги поврзавме урбаниот амбиент со рајската непипната природа…

Се надеваме дека го избравме најдоброто од двете…

 

Напиши коментар