ШоуБиз

Детето со англески лик кој се преобрази во порно дива

Таа беше мала, слатка, со руса коса, мила насмевка… а денес е поима за секс симбол. Учесник во скандали, дел од порно филмови, лесна девојка која се обиде со многу таленти, но ниту еден не и помина успешно.

Парис Хилтон е малото слатко девојче на оваа слика, а како компарација ви нудиме слика која е направена овие денови. Споредбата е очигледна.

 

Напиши коментар