ШоуБиз

Девојката со најпроблематично лице стана модел

Касандра Банксон пред извесен период објави свое видео на Youtube со кое докажа дека и најголемите и впечатливи акни може да се покријат, само треба да го одберете вистинскиот начин. По ова видео таа стана светски позната.

Доказ дека акните на лицето не се никаква пречка за вашите желби и амбиции е веста дека Каснадра сега работи како модел. Таа била ангажирана на модната недела во Њујорк и тоа успешно го завршила.

Напиши коментар