Керозин

Devon GTX – кога страстите ќе превладаат

Страстното тело на Devon GTX се состои од јаглеродни влакна и е дизајнирано од страна на шведскиот дизајнер Даниел Паулин, со додатоци на Скот Девон. Уникатна функција на автомобилот е тоа што неговите две врати се отвораат нагоре и напред. Паулин вели: “Овде навистина нема ниту еден детаљ кој не придонесува за неговите перформанси.”Прототипот GTX се напојува со Dodge Viper 8,4-литарски V-10 мотор, со 650 КС.

Напиши коментар