ШоуБиз

Ди Каприо е среќен маж! Ова е неговата нова девојка

Леонардо Ди Каприо навистина има добар вкус кога се во прашање жените. До сега беше во врска со најубавите модели: Жизел Бундхен, Блејк Ливели, Бар Рефаели…

Овој пат Лео е во врска со моделот Ерин Хетерон. 23 годишната убавица е дел од јатото на ангелите на Викториа Сикрет.

Ова е дел од најновата капмања во која Ерин е главното лице. По ова може само да му завидиме на Лео:

Напиши коментар